iPhone 15, що продаються за межами США, як і раніше, мають фізичний лоток для SIM-карти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові моделі iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, як і раніше, мають фізичний лоток для SIM-карти за межами США. Чутки про розширення лінійки пристроїв тільки за рахунок eSIM не підтвердилися.

Технічні характеристики, опубліковані на сайті Apple, підтверджують, що всі чотири моделі iPhone 15, як і раніше, сумісні з nano-SIM у таких країнах, як Велика Британія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Нідерланди, Швеція, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Японія, Китай, Сінгапур, Туреччина, і всюди, де вони продаються. У більшості країн пристрої також продовжують підтримувати eSIM, забезпечуючи роботу з двома SIM-картами в стільникових мережах.

Минулого року Apple прибрала лоток для SIM-карти з усіх моделей iPhone 14 у США, змусивши користувачів використовувати eSIM – цифрову SIM-карту, яка дає змогу активувати тарифний план стільникового зв’язку без використання фізичної карти. У документі підтримки Apple наводиться список операторів, що підтримують технологію eSIM у всьому світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час випуску iPhone 14 у США компанія заявила, що eSIM-карти надійніші за фізичні SIM-карти, оскільки їх неможливо витягти із загубленого або вкраденого iPhone. Apple додала, що в застосунку “Налаштування” можна керувати до восьми eSIM, що позбавляє від необхідності отримувати, носити і міняти фізичні SIM-карти під час подорожей. В iPhone 13 і новіших моделях одночасно можуть бути активні дві eSIM.

З розширенням доступності eSIM лоток для SIM-карт може бути в кінцевому підсумку повністю прибраний з iPhone, що продаються за межами США, але поки, мабуть, для цього ще не час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.