Коли вийдуть iOS 17, iPadOS 17, macOS Sonoma і watchOS 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Осіння презентація Apple щойно завершилася, і ми побачили всі заплановані релізи – лінійку iPhone 15, дві моделі Apple Watch, оновлені AirPods і багато нових фірмових аксесуарів. Однак більшість глядачів не куплять новинки, і найцікавіше для них – оновити свої поточні пристрої на нові “яблучні” ОС.

Тестування iOS 17, iPadOS 17, macOS Sonoma і watchOS 10 розпочалося ще влітку, і найбільш нетерплячі вже могли ознайомитися з ними шляхом встановлення бета-версій. Але більшість все ж чекають виходу прошивок у реліз, і ось коли їх можна буде повноцінно “накатати”:

  • iOS 17 – 18 вересня 2023 року
  • iPadOS 17 – 18 вересня 2023 року
  • macOS 14 Sonoma – “очікується цієї осені”
  • watchOS 10 – 18 вересня 2023 року

На жаль, у Apple вже увійшло в традицію відкладати реліз нових ОС і не випускати їх у день презентації. Найімовірніше, розробники просто не встигають все доопрацювати й усунути баги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.