Xiaomi розкрила характеристики Redmi Note 13+ напередодні виходу нових смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього місяця Xiaomi офіційно представить у Китаї свою нову лінійку смартфонів – Redmi Note 13.

Згідно з останніми даними, серія буде результатом співпраці між Redmi, Samsung і MediaTek.

Вона міститиме як мінімум три моделі: Note 13, Note 13 Pro і Note 13 Pro+. Особлива увага приділяється саме останній моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити анонсу Xiaomi, основна камера Redmi Note 13 Pro+ буде оснащена спеціалізованим 200-мегапіксельним датчиком Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition.

Новинка обіцяє стати найшвидшим смартфоном в індустрії з 200-мегапіксельною ультрачіткою камерою. Для досягнення цього Redmi тісно співпрацювала з MediaTek, проводячи спільну оптимізацію для поліпшення як програмного, так і апаратного забезпечення.

Крім того, в лінійку Note 13 будуть інтегровані технології Xiaomi, як-от “біонічне сприйняття” і “фьюжн оптика”, для надання видатного фотографічного досвіду.

Зазначимо, що Redmi Note 13 Pro+ також стане першим пристроєм з новим 4-нм процесором MediaTek Dimensity 7200-Ultra. Дана модель має восьмиядерну архітектуру CPU та інтегрує енергоефективний AI-процесор APU 650.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.