Розкрито дату виходу Xiaomi 14 і 14 Pro. Раніше, ніж усі чекали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Xiaomi 13 дебютував у Китаї в грудні 2023 року, однак його наступник може з’явитися набагато раніше. Чому китайці переглянули графік релізу?

За інформацією Digital Chat Station, майже напевно прем’єра серії Xiaomi 14 відбудеться до 11 листопада. Ця дата відома в Китаї як “День холостяка”, на честь якого магазини по всій країні влаштовують масштабні розпродажі. Причиною прискореної дати випуску є виняткова популярність флагманів Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro, які досягли своїх цільових продажів всього за 9 місяців.

Що стосується технічних характеристик, Xiaomi 14 має принести багато нового. Перенесення прем’єри може зробити його першим смартфоном на ринку з процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, який дебютує 24 жовтня. Процесор супроводжуватиметься до 1 ТБ вбудованої пам’яті, крім того, флагман отримає велику 1/1.28-дюймову основну камеру на 50 МП та надзвичайно тонкі рамки екрана. Ємність акумулятора та потужність зарядки також прокачають – Xiaomi 14 матиме батарею ємністю 4860 мАг зі швидким заряджанням 90 Вт, а Xiaomi 14 Pro – 5000 мАг зі ще швидшим заряджанням 120 Вт. Обидві моделі також запропонують бездротову зарядку 50 Вт, і новітній Android 14 з інтерфейсом MIUI 15 “з коробки”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.