iPhone 15: Що очікувати від нової глави у світі технологій Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всесвітньо відома компанія Apple готується до випуску нового смартфона, iPhone 15, реліз якого очікується протягом осені 2023 року. Після незадовільних продажів попередньої лінійки смартфонів, Apple ухвалила рішення про серйозне оновлення всієї лінійки, щоб потішити своїх шанувальників і завоювати нових.

Однією з головних особливостей нових iPhone буде загальний дизайн-код, який об’єднає всі моделі лінійки. Навіть пристрої iPhone 15 і iPhone 15 Plus отримають інноваційний острівний виріз в екрані, який замінить звичний “козирок” і додасть смартфонам свіжий вигляд.

Очікується, що новинки також отримають підтримку Wi-Fi 7, що дасть їм змогу забезпечити кращу сумісність із VR-шоломом Vision Pro. Важливо відзначити, що камера перископічного типу буде доступна тільки у флагманських моделях: iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Це обіцяє підвищити якість зйомки та надати користувачам нові можливості для творчості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попри відносно низьку популярність моделі iPhone 14, очікується, що компанія не знижуватиме ціни на нові апарати. Ймовірно, навпаки, вартість може навіть збільшитися. Складнощі з інфляцією стають дедалі відчутнішими, і це може вплинути на цінову політику Apple. Генеральний директор компанії, Тім Кук, натякнув на це, зазначивши, що споживачі, загалом, готові заплатити більше за продукти Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.