Xiaomi готує цілих 6 моделей смартфонів із серії Redmi Note 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стратегія Xiaomi полягає у виведенні на ринок безлічі нефлагманських смартфонів, які часто дебютують у різних країнах під різними назвами (зазвичай Redmi перейменовують у POCO). У випадку з серією Redmi Note 13 ми також побачимо “вінегрет” моделей, які слабо відрізняються одна від одної. За останніми даними, виробник готує як мінімум 6 пристроїв. І буде дивно, якщо на цьому все закінчиться.

Характеристики смартфонів серії Redmi Note 13

На сайті китайського агентства сертифікації з’явилася інформація про шість майбутніх представників сімейства Redmi Note 13. Перші дві моделі мають кодові назви N7 і N7N. Наразі про них відомо лише те, що обидва пристрої будуть оснащені процесором Qualcomm Snapdragon без модему 5G і тільки один з них запропонує модуль NFC – цей смартфон, найімовірніше, надійде в продаж за межами Китаю.

Наступна модель – Redmi Note 13 5G під кодовою назвою N17 – буде оснащена процесором MediaTek Dimensity і отримає три різні версії, залежно від роздільної здатності основної камери: 50, 64 або 108 МП. За даними сайту xiaomiui, версія з камерою на 64 МП буде доступна на ринку як смартфон POCO.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі Redmi Note 13 Pro і Pro+ 5G носять кодову назву N16U. Версія без “плюса” отримає процесор MediaTek з 5G-модемом і основну камеру з матрицею Samusng ISOCELL HP3 з роздільною здатністю 200 МП, поруч з якою буде 8 МП надширококутний об’єктив і 2-мегапіксельна камера для макрозйомки.

Крім того, Xiaomi випустить субфлагман Redmi Note 13 Turbo, який також пропонуватиме 200-мегапіксельну камеру, але його серцем стане процесор Qualcomm Snapdragon, а не MediaTek Dimensity.

Разом до релізу готують:

  • Redmi Note 13 LTE
  • Redmi Note 13 LTE (NFC) Redmi Note 13 LTE (NFC)
  • Redmi Note 13 5G (50, 64, 108 МП)
  • Redmi Note 13 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro+ 5G
  • Redmi Note 13 Turbo Redmi Note 13

Принаймні частину з них перевипустять під брендом POCO, оскільки це “стандартна” практика для Xiaomi. За даними інсайдерів, перші смартфони серії Redmi Note 13 вийдуть на початку жовтня 2023 року, тобто через кілька тижнів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.