HMD Global презентує новий смартфон Nokia G42 5G в трендовому рожевому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після успішного виходу на ринок лавандового Nokia G42 5G, компанія HMD,  виробник телефонів Nokia, представляє новинку – Nokia G42 5G в трендовому рожевому кольорі So Pink. Цей модний смартфон, вартістю 7999 гривень, оснащений акумулятором, якого вистачає на кілька днів, 5G і чіткою потрійною камерою на базі штучного інтелекту. Він є продовженням шляху компанії HMD Global до ремонтопридатності і його легко відремонтувати в домашніх умовах завдяки конструкції QuickFix.

Рожевий Nokia G42 5G з’явився одразу після виходу в прокат фільму Barbie, який буквально розфарбував світ у рожевий колір. “Ремонтопридатний і модний. Новий рожевий Nokia G42 5G відповідає всім критеріям. Він добре працює і добре виглядає. Чому ремонтопридатність має бути нудною? Цей 5G-смартфон має блискучий яскравий дизайн, який, сподіваємось, сподобається людям”, – говорить Ларс Зільбербауер, маркетинговий директор HMD Global.

Батарея на роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кому потрібен акумулятор, який ледве тримається один день? Наш смартфон має вражаючу продуктивність. Завдяки приголомшливому 3-денному терміну служби, акумулятор Nokia G42 5G збереже 80% своєї початкової ємності після 800 повних циклів заряджання. Також смартфон оснащено швидкісним зарядним пристроєм USB-C, потужністю 20 Вт.

Міцний та надійний 

Nokia G42 5G – це міцний девайс. Яскравий і чіткий екран зі склом Gorilla 3 та ступенем захисту IP52 від бризок і пилу. Він був ретельно протестований на стійкість до щоденних ударів. Смартфон на базі Android™ 13 з гарантованими щомісячними оновленнями безпеки протягом 3-х років і 2-ома роками оновлень операційної системи.

 Камера на базі штучного інтелекту

50-мегапіксельна камера працює з одним з наших найрозумніших алгоритмів штучного інтелекту для створення чітких зображень навіть у складних умовах. Портретний режим робить вашу точку фокусування в центрі уваги, а нічний режим допомагає робити якісні знімки в темряві, які можна переглядати на 6,56-дюймовому HD+ дисплеї. А завдяки функції захоплення звуку OZO 3D, ваші відео будуть звучати так само добре, як і виглядати. 

Такий швидкий

Отримуйте відповіді. Діліться фотографіями. Переглядайте сторінки, робіть покупки, працюйте та розважайтеся. Що б для вас не означало перебування в Інтернеті – зв’язок 5G на базі мобільної платформи Snapdragon® 480+ 5G швидко доставить вас туди, куди ви хочете. Крім того, завдяки великій кількості пам’яті, великому простору для зберігання даних і розумній фоновій оптимізації, ви можете без проблем переходити від однієї програми до іншої.

Ціни, наявність та аксесуари

Нагадуємо, що сьогодні в продажі в Україні доступні Nokia G42 5G у лавандовому та сірому кольорах за ціною 7999 гривень. Інформація про появу на українському ринку смартфону Nokia G42 5G у трендовому рожевому кольорі So Pink буде надана пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.