iPhone 15 Pro отримає від 128 ГБ SSD і 8 ГБ RAM – TrendForce

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією, отриманою тайванською дослідницькою компанією TrendForce, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, які готуються до випуску, матимуть ті самі обсяги пам’яті 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ, що й моделі iPhone 14 Pro.

Дослідницька компанія так само підтвердила, що обидві моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті в порівнянні з 6 ГБ у моделей iPhone 14 Pro. Збільшення обсягу ОЗП може сприяти підвищенню продуктивності, особливо під час роботи в багатозадачному режимі. Молодші моделі iPhone 15 і iPhone 15 Plus матимуть 6 ГБ оперативної пам’яті, стверджують дослідники.

TrendForce вважає, що вартість iPhone 15 Pro, як і iPhone 14 Pro, у США починатиметься від $999. Однак, за прогнозами, ціна iPhone 15 Pro Max складе $1199, що на $100 дорожче за iPhone 14 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що всі чотири моделі iPhone 15 будуть оснащені портом USB-C і “динамічним островом”, а в PRo-моделях з’явиться безліч додаткових функцій, включно з титановою рамкою, кнопкою Action, що настроюється, чипом A17 Bionic, підтримкою Wi-Fi 6E, перископічним об’єктивом із 6-кратним оптичним зумом у моделі Pro Max та іншим.

Apple представить лінійку iPhone 15 на заході, запланованому на вівторок, 12 вересня, о 10 годині ранку за тихоокеанським часом. Пряма трансляція заходу буде доступна на YouTube, на сайті Apple, а також у застосунку для Apple TV у нас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.