iPhone Ultra зможе знімати просторові фото та відео для гарнітури Apple Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з інформацією від китайського інсайдера Instant Digital, новий флагманський iPhone Ultra зможе знімати просторові фото і відео для перегляду в 3D в гарнітурі Apple Vision Pro. Про це повідомляє Bizmedia.kz.

Реклама

Флагманський iPhone Ultra зможе знімати просторові фото і відео для гарнітури Apple Vision Pro

На новітній флагман iPhone Ultra буде встановлена функція просторової зйомки для подальшого 3D-перегляду в гарнітурі Apple Vision Pro. Цю інформацію розкрив MacRumors, посилаючись на китайського інсайдера Instant Digital.

За даними джерела, ця інновація в камері iPhone зверне погляд споживачів на те, якими можуть бути фотографії та відео, зняті смартфоном. Однак функція 3D-зйомки з’явиться вже після запуску гарнітури Appel Vision Pro.

Інсайдер не повідомив, чи стосується інформація моделі iPhone 15 Ultra або наступного покоління 2024 року. Якщо майбутня версія буде оснащена цією функцією, вона, ймовірно, буде додана з оновленням iOS.

Просторові фото і відео являють собою новий 3D-формат для гарнітури Vision Pro. Перегляд і зйомка таких файлів будуть доступні на шоломі доповненої реальності. Судячи з усього, Apple дасть змогу знімати такий контент зі смартфона, однак переглянути його на iPhone буде неможливо.

Презентація нових продуктів Apple, включно з iPhone 15, розумним годинником Appel Watch Series 9, Watch Ultra другого покоління і навушниками AirPods з роз’ємом USB-C, очікується 12 вересня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ