У Мережі з’явилася перша фотографія коробки iPhone 15 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Портал MyDrivers поділився першим “живим” фото упаковки iPhone 15 Pro, підтверджуючи інформацію про те, що магазини в Китаї вже отримали новий смартфон.

Реклама

Однак, варто зазначити, що продавцям загрожує величезний штраф у розмірі $27 500 (2 650 000 рублів), якщо вони активують пристрої до 8:01 13 вересня 2023 року. Це свідчить про суворість політики Apple та їхнє прагнення підтримувати конфіденційність до офіційної презентації пристроїв.


Офіційна презентація лінійки iPhone 15 запланована на 12 вересня 2023 року, і саме в цей день Apple представить нам кілька моделей: базовий iPhone 15, великий iPhone 15 Plus, преміальний iPhone 15 Pro і топовий iPhone 15 Pro Max.

Надійний аналітик Мінг-Чі Куо, відомий своїми точними прогнозами щодо продукції Apple, раніше заявив про масові поставки флагманської моделі iPhone 15 Pro Max у магазини. Це підтверджує, що компанія серйозно націлена на задоволення потреб своїх клієнтів і прагне запропонувати їм найкращий досвід використання.


Цікаво відзначити, що сьогодні в мережі з’явилося порівняльне зображення iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra, опубліковане інсайдером під ніком Ice Universe.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: