На веб-сайті Google з’являється офіційне зображення Pixel 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google, можливо, стає все кращим і кращим у проектуванні, виробництві та продажу власних мобільних пристроїв за останні кілька років, але коли справа доходить до збереження в секреті невипущених телефонів Pixel, пошуковий гігант, як і раніше, не дуже добре справляється зі своїм завданням.

Звичайно, іноді здається, що Big G навіть не намагається так сильно боротися з витоками, тому на своєму офіційному сайті компанія випадково запостила зображення ще неанонсованого Pixel 8 Pro.

Хоча наступна велика новинка Google буде сильно нагадувати свого 6,7-дюймового попередника, дві ключові деталі, чітко видимі на рекламному зображенні, вселяють у нас 100-відсоткову впевненість у тому, що перед нами дійсно Pixel 8 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перш за все, це система задньої камери, яка містить три загадкові датчики. Насправді не дуже загадкових, але про це пізніше. Датчики знаходяться в одному великому просторі у формі таблетки, а не розділяються на два бічні модулі. Поруч із потрійною камерою ви маєте ще два датчики замість одного, при цьому компонент вгорі, найімовірніше, є старим добрим світлодіодним спалахом, а маленька кругла штука внизу має вимірювати температуру тіла в режимі реального часу.

Екран Pixel 8 Pro, на жаль, не видно на цьому зображенні, але задня кришка розкриває (або, скоріше, підтверджує) ще один цікавий момент. А саме, що цей апарат матиме той самий “порцеляновий” відтінок, що й Pixel Fold, який схожий, але не ідентичний колірному варіанту “Сніг” Pixel 7 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.