Що важливо знати про новий флагманський смартфон Huawei Mate 60 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei у Китаї вже представила свій новий флагман Mate 60 Pro. Більше того, цей пристрій люди розкупили лише за кілька хвилин.

За дизайном новинка дуже схожа на Honor X9a. Оскільки представили смартфон лише в Китаї, то вся інформація про нього є лише на китайському сайті.

Екран Huawei Mate 60 Pro має діагональ 6,82 дюйма, але з боків у нього є невеликі закруглення. Матриця у нього – AMOLED, частота оновлення – 1-120 Гц. ШИМ у пристрою теж невеликий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На екрані при цьому три отвори. В одному розташована 13-мегапіксельна камера, в інших – датчики для сканування обличчя.

На Huawei немає Google-сервісів, і це важливо розуміти. Оснащений Mate 60 Pro процесором Kirin 9000s, який набирає в AnTuTu близько 700 тисяч балів. Якщо додати до цього продуктивність від графічного ядра, то вийде близько мільйона балів. Загалом це передфлагманський рівень із погляду продуктивності.

Акумулятор Huawei Mate 60 Pro відрізняється ємністю 5000 мА*ч. У комплекті також йде зарядка на 88 Вт, є підтримка швидкого бездротового заряджання на 50 Вт і реверсивної зарядки на 20 Вт.

Об’єм оперативної пам’яті у флагмана становить 12 ГБ, постійної – 256, 512 ГБ та 1 ТБ.

На задній панелі у Mate 60 Pro розташовані три камери. Основна має роздільну здатність 50 МП з оптичною стабілізацією та змінною діафрагмою від F1,4 до F4,0; ультраширококутний об’єктив відрізняється роздільною здатністю 12 МП, телевізор – 48 МП з можливістю збільшення в 3,5 рази та оптичною стабілізацією (цифровий зум дає можливість збільшувати в 100 разів). Щодо основної камери та телефотооб’єктива від попередника новинка нічим не відрізняється.

Головною фішкою Huawei Mate 60 Pro є те, що він може працювати на території Китаю за допомогою супутників. За допомогою цього смартфона можна дзвонити через супутники та приймати дзвінки. І це перший у світі телефон із подібною функцією. Щоправда, мережі 5G він не підтримує – лише 4G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.