Серія Samsung Galaxy S23 значно перевершила за продажами Galaxy S22

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі серії Samsung Galaxy S23 майже досягли 20 мільйонів за перші шість місяців після їхнього випуску. Samsung, схоже, домоглася успіху зі своєю новою флагманською лінійкою, особливо якщо взяти до уваги продажі Galaxy S22 у першій половині 2022 року.

Дані дослідницької компанії Korea Investment & Securities показують, що сукупні продажі Galaxy S23 досягли 18,63 мільйона за перші шість місяців доступності. Порівняно з флагманами Galaxy S22 за перші шість місяців їхньої присутності на ринку продажі Galaxy S23 зросли приблизно на 23%.

За даними дослідницької компанії, Samsung продала 8,89 мільйона моделей Galaxy S23 Ultra, 3,31 мільйона моделей Galaxy S23+ і 6,43 мільйона базових моделей. Менший Galaxy S23, схоже, перевершив за продажами Galaxy S23+, але жоден з них не досяг рівня моделі Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці дані певною мірою відповідають кількості поставок Galaxy S23 Ultra, зареєстрованих Omdia. За даними останнього, у першому півріччі 2023 року Samsung відвантажила 9,6 млн одиниць Galaxy S23 Ultra. Очевидно, що завжди буде невідповідність між цифрами поставок і продажів, а також методологіями, що використовуються різними дослідниками ринку.

Здається, Samsung створила успішну флагманську серію Galaxy S у 2023 році, але 2024 рік буде ще цікавішим. Майбутня серія Galaxy S24, можливо, зазнає більше змін, ніж S23 порівняно зі своїм попередником. Зокрема, Galaxy S24 Ultra може отримати повністю оновлений дизайн із плоским екраном. Буде цікаво подивитися, чи зможе Samsung зберегти висхідну траєкторію наступного року.

У будь-якому разі, 2023 рік ще не закінчився, лінійка Galaxy S24 відносно далека від випуску, а серія Galaxy S23 залишається найкращим, що Samsung може запропонувати у відділі нескладних телефонів. Тим часом, Apple готується анонсувати свої наступні iPhone у другому півріччі, а це може означати, що продажі Galaxy S23 впадуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.