Китайці похвалилися смартфоном з найбільшою батареєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередні продажі смартфона UIefone Power 5 стартують вже 24 квітня

Останнім часом, виробники телефонів стали частіше обладнати свої пристрої потужними батареями для забезпечення більш тривалого часу роботи телефону.

І ось, китайська компанія Ulefone анонсувала гаджет з батареєю дуже великої місткості – смартфон Ulefone Power 5, передає власкор .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Головною особливістю UIefone Power 5 стала батарея ємністю 13000 мАг, яка може забезпечити до 7 днів роботи без підзарядки. Як відзначає виробник, смартфон потрібно буде заряджати всього 52 рази за весь рік, що обеспечітболее тривалий термін служби акумулятора. Телефон підтримує технологію швидкої зарядки 5В / 5А, яка дозволяє зарядити батарею всього за 2,5 години, і швидку бездротову зарядку 10 Вт.Крім ємнісного акумулятора, Power 5 також пропонує досить хороші специфікації. Так, телефон працює від 8-ядерного процесора MTK6763 в парі з графічним процесором ARM Mali-G71. Він отримав з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої сховища. Power 5 забезпечує досить плавну, швидку і енергоефективну загальну продуктивність.

Новинка оснащена 6-дюймовим повноекранним дисплеєм з роздільною здатністю FHD + і з співвідношенням сторін 18: 9 Задня панель металева зі шкіряним оздобленням. Крім того, завдяки елегантним вигинів, телефон дуже зручно тримати в руці. Він запускається з ОС Android 8.1 Oreo.

Смартфон має подвійну основну камеру Данчик на 21 МП (сенсор Sony IMX 230) + 5 МП. А подвійна фронтальна камера з парою датчиків на 13 МП (сенсор Samsung S5K3P3) + 5 МП для забезпечення якісних фотографій. Камери оснащені технологією OIS, так що фото будуть чіткими, відео плавними.Фронтальна камера також використовується для розблокування телефону через розпізнавання особи користувача.

Інші функції включають бічний сканер відбитків пальців, два слота для карт SIM, модем LTE, адаптери Bluetooth 4.1 і Wi-Fi 802.11a / b / g / n, кнопку харчування та управління гучністю, роз’єм USB-C.

Розміри пристрою становлять 169,4 х 80,2 х 15,8 мм, а вага – 330 г.

Попереднього продажу смартфона UIefone Power 5 стартують вже 24 квітня. Про ціни та доступності компанія повідомить пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.