Samsung Galaxy Z Flip 5 не зламався в жорсткому тесті JerryRigEverything

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

JerryRigEverything – нічний кошмар кожного виробника смартфонів. Блогер тестує не камери чи швидкодію, а надійність і міцність пристроїв. Яка у деяких моделей відверто кульгає. Особливо багато проблем із цим у складних телефонів. Але остання розкладачка від Samsung – Galaxy Flip 5, цілком гідно витримала жорсткий тест Зака Нельсона. Хоча її внутрішній екран легко пошкодити, корпус “фліпа” виявився реально міцним.

Стрес-тест Samsung Galaxy Z Flip 5 від JerryRigEverything

Внутрішній екран Flip 5 повинен мати можливість гнутися, тому його верхня частина зроблена з пластику, на якому легко з’являються подряпини. Залишити слід на дисплеї можна навіть нігтем. Крім того, екран дуже боїться нагрівання, він починає плавитися приблизно через 10 секунд впливу вогнем запальнички.

На цьому погані новини закінчуються. Шарнір Flip 5 працює набагато краще, ніж у торішнього Flip 4. Тепер половинки смартфона впритул прилягають одна до одної, внаслідок чого між ними не скупчується пил. Ба більше, JerryRigEverything навіть не зміг зламати механізм, хоча на корпус чоловік тиснув з усім зусиллям. З цього можна зробити висновок, що Flip 5 навряд чи постраждає при звичайному використанні. Ну а надійність складного екрана вже перевірили інші ентузіасти – девайс витримав понад 400 тисяч безперервних складань, перш ніж матриця вийшла з ладу. Це приблизно 10 років реальної експлуатації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.