Названо найбільш популярні смартфони в 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Пристрої Apple і Samsung зайняли весь топ-10 найпопулярніших смартфонів першої половини 2023 року. Про це повідомляє видання SamMobile з посиланням на актуальне дослідження Omdia.

Реклама

Фахівці фірми розповіли, що Apple і Samsung по суті захопили світовий ринок смартфонів – у першій десятці рейтингу виявилися представлені апарати тільки цих двох брендів. Лідером ринку назвали флагман Apple iPhone 14 Pro Max, який розійшовся накладом 26,5 мільйонів екземплярів.

На другій і третій позиції опинилися iPhone 14 Pro і iPhone 14 відповідно. Нижче розташувалися iPhone 13, Samsung Galaxy A14, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy A14 5G, Samsung Galaxy A54 5G, Samsung Galaxy A34 5G і iPhone 11.

Аналітики Omdia зазначили, що найуспішнішим флагманом на базі Android виявився Samsung Galaxy S23 Ultra. Корейській компанії вдалося поставити на ринок 9,6 мільйона пристроїв. Своєю чергою, Samsung Galaxy A14, A34 і A54 були визнані найбільш затребуваними недорогими телефонами. “Samsung непогано себе почуває на світовому ринку Android і міцно контролює бюджетний сегмент, де Apple не присутня”, – підсумували автори звіту.

У середині серпня аналітики Display Supply Chain Consultants заявили, що базовий iPhone 14 вийшов у лідери з продажу серед усіх смартфонів, що мають екран OLED або AMOLED. У топ-3 також потрапили iPhone 13 і iPhone 14 Pro Max.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ