One UI 6 показує точніші дані про системне сховище, щоб користувачі не хвилювалися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька місяців тому було багато бурхливих дискусій про те, як Samsung відображає стан системної пам’яті на своїх телефонах і планшетах. Ті хто не зміг розібратися розганяли дезінформацію, що програмне забезпечення Samsung використовує понад 60 ГБ дискового простору, але це виявилося неправдою. Тим не менш, тепер Samsung змінює спосіб відображення даних про системне сховище, щоб люди не створювали проблему з нічого.

В One UI 6.0 Samsung точніше відображає кількість системної пам’яті. Замість того, щоб групувати невідповідність між заявленим і фактичним обсягом пам’яті в “Систему”, One UI 6.0 відображає її як “Інші файли”. Тож сподіваюся тепер то люди не будуть думати, що програмне забезпечення Samsung займає до 60 ГБ місця на їхньому телефоні з пам’яттю 512 ГБ.

Цей розділ “Інші файли” являє собою не що інше, як невідповідність між заявленим об’ємом пам’яті (виміряним у гігабайтах) і фактичним способом вимірювання обсягу сховища (гібібайтами).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, Galaxy S23 ємністю 256 ГБ (гігабайт) має 238 ГіБ (а саме їх ОС використовує для розрахунку доступного простору для зберігання) фактичного простору для зберігання. Ця різниця в 18 ГБ раніше була згрупована в систему (яка сама по собі займає близько 16-18 ГБ), в результаті чого вийшло близько 36 ГБ. Тепер One UI 6.0 точніше відображає показники системи – близько 17,56 ГБ. Для порівняння, Pixel 7 Pro (який, на думку людей, працює на чистому Android) має системний розділ розміром близько 16 ГБ.

Будемо сподіватися, що завдяки цій зміні користувачі смартфонів і планшетів Galaxy більше не скаржитимуться на те, що пристрої Samsung використовують надто багато місця для зберігання без потреби.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.