З’явилася інформація про характеристики Redmi Note 13 Pro і Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський сертифікаційний центр телекомунікаційного обладнання (TENAA) розкрив інформацію про характеристики смартфонів Redmi Note 13 Pro і Pro+, які ще не вийшли.

У обох моделей в основному одні й ті ж характеристики. У Note 13 Pro і Pro+ буде 6,7″ OLED-екран з роздільною здатністю 1,5 K (2712х1220 пікселів) і частотою оновлення 144 Гц. Обидва гаджети отримають вбудовану пам’ять ємністю від 128 ГБ до 1 ТБ. Смартфони оснастять камерою з роздільною здатністю 200 Мп, ультраширококутним 8 Мп датчиком і допоміжним сенсором з роздільною здатністю 2 Мп. При цьому про процесор нічого невідомо.

Відмінністю є обсяг оперативної пам’яті: Redmi Note 13 Pro отримає 6-16 ГБ, у 13 Pro+ ОЗП буде від 8 ГБ до 18 ГБ. Ємність батареї Redmi Note 13 Pro складе 5160 мАг, Note 13 Pro+ отримає акумулятор на 5000 мАг. Потужність зарядки не уточнюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також немає інформації, коли ці моделі можуть бути представлені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.