Який бюджетний смартфон купити у 2023 році: названо найбільш збалансовані моделі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До рейтингу потрапило одразу три смартфони Samsung, а ось пристроям Xiaomi місця не знайшлося.

Реклама

За останні кілька років виробникам смартфонів вдалося вивести середньобюджетні апарати на новий рівень – більшість із них уже має топові екрани, якісну оптику для камери і вражаючу автономність.

Редактори порталу Android Police відібрали найбільш збалансовані моделі, які можна сміливо брати у 2023 році. “Найдорожчий” смартфон у добірці обійдеться в $450, а найдешевший – у районі $150.

  • Google Pixel 6a ($350) – найбюджетніший “піксель” укотре потрапив у топ найкращих смартфонів року. У нього компактні габарити, яскравий екран, одна з найкращих камер у своєму класі, топовий софт, а головне – доступний цінник.
  • Google Pixel 7a ($450) – заплативши $100 більше, покупці отримують кілька значних апгрейдів у вигляді плавнішого екрана, швидшої зарядки і збільшеної автономності. А в плані функціоналу телефон практично нічим не поступається дорожчому Pixel 7.
  • Samsung Galaxy A14 ($200) – на сьогоднішній день це один з найдоступніших смартфонів лінійки Galaxy. Він отримав великий 6,6-дюймовий екран, сучасний дизайн, найкращий програмний софт і гідну камеру.
  • Samsung Galaxy A54 ($450) – головний хіт 2022 року, але тепер він коштує ще дешевше. У нього, як і раніше, один із найкращих дисплеїв за свою ціну, потужний процесор і фотоможливості на рівні А ще є захист від вологи і пилу, стереодинаміки і NFC-модуль.
  • OnePlus Nord N30 ($350) – середняк з 6,72-дюймовим IPS-дисплеєм, частотою оновлення 120 Гц і 108-мегапіксельним основним сенсором. Працює на потужному процесорі Snapdragon 695, який спокійно справляється з геймінгом на середніх налаштуваннях.
  • Samsung Galaxy A03s ($160) – простий девайс для невимогливих користувачів. Для них тут великий HD-дисплей на 6,5 дюйма, простенький процесор MediaTek Helio P35 (який все ж таки кращий за багато рішень у цьому ціновому сегменті), потрійна камера на 13+2+2 Мп і акумулятор на 5000 мАг.
  • Moto G Stylus 2023 ($200) – по суті, це бюджетна і єдина альтернатива Samsung Galaxy S23 Ultra на ринку. Смартфон поставляється зі стилусом і великою батареєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: