Вражаючий дизайн realme GT 5 показали на офіційних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme щойно підтвердила запуск флагманського смартфона GT 5. Компанія опублікувала в Weibo низку тизерів, які запрошують на захід у Китаї, розкривають основні характеристики і зовнішній вигляд пристрою. З усіх боків апарат має вельми вражаючий вигляд.

Коли вийде?

Realme GT 5 дебютує 28 серпня. Він стане продовженням флагмана GT 3, який вийшов всього 5 місяців тому і став першим смартфоном з 240-ватною зарядкою на ринку. Серйозних змін у характеристиках не очікується, китайці оновлять тільки процесор і дизайн пристрою.

Яким буде?

Realme у партнерстві з BYD Electronics розробила “диво-скло”, яке роблять за технологією гарячого кування. На виході поверхня має складну форму з вигнутими краями, і покриває всю задню частину разом із блоком камери. Страшно навіть припустити, скільки коштуватиме заміна розбитої “спинки”, але апарат, як то кажуть, вигляд має.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За характеристиками відомо про використання процесора Snapdragon 8 Gen 2, який прийде на зміну 8+ Gen 1 у минулому поколінні. Чип працюватиме в парі з 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і сховищем UFS 4.0 до 1 ТБ. Якщо конкуренти не поспішатимуть, це буде третій смартфон з таким об’ємом оперативки після Redmi K60 EE і OnePlus Ace 2 Pro.

Також згідно з тизером флагман підтримуватиме швидку зарядку потужністю 240 Вт і 150 Вт. У молодшій версії ємність АКБ становитиме 5240 мАг, а 240-ватна версія отримає батарею меншого розміру (у звітах йдеться про 4600 мАг). Але у неї буде окремий чипсет Supervooc S, який підвищить ефективність використання акумулятора.

Офіційні подробиці про Realme GT 5 дізнаємося вже в понеділок.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.