Покупці будуть здивовані вартістю смартфона Huawei Honor 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно представники китайського бренду Huawei оприлюднили перелік цін на флагманський смартфон компанії Honor 10. Багато покупців будуть приємно здивовані, що ціна на даний смартфон преміум класу починається з 12 тисяч гривень.

Реклама

Новинка від Huawei моделі Honor 10 відрізняється передовими технічними характеристиками, так як в основі гаджета лежить восьмиядерний процесор моделі Kirin 970, що забезпечує чудову продуктивність. Уже завтра пройде запланована презентація довгоочікуваного Huawei Honor 10, який з’явиться на прилавках магазинів відразу в трьох різних комплектаціях. Всі три види смартфона будуть оснащені основною камерою з роздільною здатністю 24 мегапікселів, а матриця фронтальної камери розрахована на зйомку в 16 мегапікселів.

Базова модель даного смартфона отримала цінник в 12 тисяч гривень. Він може похвалиться 64 гігабайтами вбудованої і чотирма гігабайтами оперативної пам’яті. Більш просунута модифікація смартфона буде включати в себе 6 гігабайт оперативної, а також 64 і 128 гігабайт основної пам’яті відповідно.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоvladtime.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ