OPPO випустила свій практичний і доступний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO оголосила про російський старт продажів смартфона OPPO A58, новітньої моделі в доступній лінійці бренду. Новинка доступна у двох кольорах. Смартфон у чорному кольорі виконаний за технологією OPPO Glow, яка поєднує строгість, чистоту і тактильні відчуття матового виконання з глянцевим блиском. Світло-зелений колір виконаний за іншою технологією, його текстура нагадує шовк.

За продуктивність OPPO A58 відповідає процесор MediaTek Helio G85, який є значним покращенням порівняно з попереднім поколінням. Смартфон представлений у двох конфігураціях: 8 Гб оперативної та 128 Гб постійної пам’яті, у разі підвищеного навантаження, кількість оперативної пам’яті можна збільшити ще на 8 Гб за рахунок тимчасового резервування постійної пам’яті, а також 6 Гб оперативної та 128 Гб постійної пам’яті.

Технологія Dynamic Computing Engine, вбудована в ColorOS 13.1, автоматично оптимізує розподіл обчислювальних ресурсів для підвищення плавності роботи і чуйності під час роботи в багатозадачному режимі або грі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO A58 оснастили 6,72-дюймовим FHD+ екраном, що забезпечує зручність перегляду контенту за різних умов. Завдяки роздільній здатності 2400×1080 і підтримці 100% колірного охоплення DCI-P3, екран смартфона відображає контент із коректною передачею кольору та високою чіткістю. Пікова яскравість становить 680 ніт, це дає змогу користувачам комфортно користуватися гаджетом навіть за яскравого сонячного світла. Також використовується технологія All-Day AI Eye Comfort, що знижує навантаження на очі при тривалому використанні.


За автономність в OPPO A58 відповідає ємний акумулятор з технологією швидкої зарядки. Базових 5000 мАг достатньо для 32 годин роботи в режимі розмови, 16 годин перегляду YouTube, або ж 5 годин гри. Технологія швидкої зарядки SUPERVOOC потужністю 33 Вт дає змогу зарядити смартфон до 100% всього за 75 хвилин, а 5-хвилинної зарядки вистачає на 3,39 години роботи в режимі розмови.

Роздільна здатність основного модуля камери становить 50 Мп, у ньому використовуються алгоритми на базі штучного інтелекту і технологія бінінгу пікселів, що дає змогу об’єднувати 4 пікселі в один для підвищення чіткості, що особливо корисно в умовах недостатньої освітленості. Основний модуль у парі з 2 Мп портретною камерою відповідають за розмиття фону і фокусування на об’єкті зйомки в портретному режимі. 8 Мп фронтальна камера підходить для створення якісних селфі та участі у відеодзвінках.

OPPO A58

OPPO A58 оснащений оновленими подвійними стереодинаміками, які забезпечують вражаючу якість звуку. Вони стали на 40% гучнішими, як порівняти з попереднім поколінням, тим паче, що фірмовий режим Ultra Volume отримав оновлення і тепер гучність може бути збільшена до 300%. Режим також дозволяє збільшити максимальну гучність навушників до 200% під час телефонних дзвінків або голосових викликів у WhatsApp.

Щодо практичності у смартфона є потенціал. OPPO A58 відповідає стандарту IP54 і захищений від попадання бризок і пилу. Крім того, OPPO A58 пройшов безліч тестів на надійність сигналу, стійкість до падінь, потрапляння води і різних температурних умов.

 

OPPO A58

Закруглена задня панель, доповнена овальним блоком камер, комфортно лягає в руку і за товщини лише 7,99 мм і ваги 192 грами надає смартфону витонченого зовнішнього вигляду.

OPPO A58 вже доступний у чорному і світло-зеленому кольорах. Вартість моделі з 128 Гб постійної і 6 Гб оперативної пам’яті становить 17 999 рублів, з 128 Гб постійної і 8 Гб оперативної пам’яті 19 999 р. Про багато гаджетів виробника можна дізнатися в офіційному інтернет-магазині OPPO. Дякуємо за увагу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.