ТОП-5 найкращих смартфонів із підтримкою бездротової зарядки у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Сьогодні попит на смартфони з підтримкою бездротової зарядки високий як ніколи. Якщо ви теж перебуваєте в пошуках висококласного смартфона, здатного заряджатися без дротів, то спеціально для вас ми відібрали п’ять найкращих смартфонів з бездротовою зарядкою. У ТОП-5 потрапили пристрої Google, Samsung, Apple, OPPO і OnePlus.

Реклама

Google Pixel 7 Pro

Відкриває добірку Google Pixel 7 Pro, топовий смартфон Google з безліччю сучасних функцій, що забезпечують неперевершений користувацький досвід. Одна з його головних фішок – 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей типу LTPO з частотою оновлення зображення 120 Гц. По обидва боки смартфон покритий захисним склом Corning Gorilla Victus, яке захищає його від подряпин і пошкоджень при випадковому падінні. Крім цього Google Pixel 7 Pro може похвалитися захистом від пилу і вологи відповідно до стандарту IP68.

Побудований Google Pixel 7 Pro на фірмовій платформі Google Tensor G2 зі співпроцесором безпеки Titan M2, що забезпечує швидку і безпечну роботу. Компанію процесору складають до 12 Гбайт оперативної і до 512 Гбайт вбудованої пам’яті.

Також самий топовий флагман Google оснащується 50-мегапіксельною основною камерою в поєднанні з 48-мегапіксельним модулем з телеоб’єктивом і 12-мегапіксельною камерою з надширококутним об’єктивом. Для селфі та відеодзвінків передбачена 10,8-мегапіксельна фронтальна камера.

Живиться Google Pixel 7 Pro від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової та бездротової зарядки потужністю 23 Вт. А працює смартфон під управлінням мобільної операційної системи Android 13 з п’ятирічною програмною підтримкою.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Далі йде Samsung Galaxy S23 Ultra, найтоповіший на сьогоднішній день флагманський смартфон Samsung. Він має 6,8-дюймовий дисплей Dynamic AMOLED з підтримкою частоти оновлення зображення до 120 Гц. Смартфон одягнений в корпус з металевим каркасом, який з двох сторін покритий захисним склом Corning Gorilla Victus 2. Крім того, він має рейтинг захисту від пилу і вологи IP68.

Базується флагман Samsung на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 у поєднанні з 12 Гбайт оперативної та до 1 Тбайт вбудованої пам’яті. Також у смартфона є квадрокамера з головним 200-мегапіксельним датчиком, 10-мегапіксельним модулем з телеоб’єктивом, 10-мегапіксельним модулем з перископічним об’єктивом і 12-мегапіксельною камерою з надширококутним об’єктивом. Спереду встановлено 12-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі та дзвінків по відеозв’язку.

Живиться Samsung Galaxy S23 Ultra від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 45 Вт і бездротової зарядки на 15 Вт. Також є зворотна 4,5-ватна бездротова зарядка для підзарядки від смартфона інших мобільних пристроїв.

OPPO Find X6

Ще один першокласний смартфон з бездротовою зарядкою – це OPPO Find X6, оснащений 6,82-дюймовим дисплеєм LTPO3 AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і захисним склом Corning Gorilla Victus. Його корпус захищений від пилу і вологи відповідно до стандарту IP68.

Серцем OPPO Find X6 став чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, компанію якому складають до 16 Гбайт оперативної пам’яті. Основна камера смартфона складається з трьох 50-мегапіксельних датчиків, а спереду встановлена 32-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та відеозв’язку.

За автономність OPPO Find X6 відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Смартфон підтримує 100-ватну дротову зарядку, 50-ватну бездротову і 10-ватну зворотну бездротову зарядку.

iPhone 14 Pro Max

Шанувальникам Apple пропонуємо розглянути до покупки топовий iPhone 14 Pro Max, оснащений приголомшливим 6,7-дюймовим дисплеєм LTPO AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і захистом з керамічного скла. Задня сторона смартфона покрита склом Corning Gorilla, а каркас виконаний з нержавіючої сталі, що забезпечує смартфону додаткову міцність. Як і три інших перерахованих вище смартфони, флагман Apple захищений від пилу і вологи за стандартом IP68.

Базується iPhone 14 Pro Max на фірмовій платформі A16 Bionic, яка доповнена 6 Гбайт ОЗП. Для зберігання контенту у смартфона передбачений вбудований накопичувач об’ємом до 1 Тбайт. Шанувальники мобільної фото- і відеозйомки по достоїнству оцінять потрійну основну камеру, що складається з 48-мегапіксельного головного датчика в поєднанні з 12-мегапіксельним модулем з телеоб’єктивом і 12-мегапіксельним датчиком з надширококутним об’єктивом. Також у смартфона є 12-мегапіксельна фронтальна камера.

Що ж стосується автономності iPhone 14 Pro Max, то за неї відповідає акумуляторна батарея ємністю 4323 мАг з підтримкою бездротової зарядки Mag Safe потужністю 15 Вт і бездротову зарядку Qi потужністю 7,5 Вт.

OnePlus 11

Завершує добірку OnePlus 11, який здатний похвалитися великим 6,7-дюймовим дисплеєм LTPO3 Fluid AMOLED з частотою оновлення до 120 Гц і вбудованим оптичним сканером відбитків пальців. Спереду і ззаду він захищений склом Corning Gorilla Victus. Також смартфон не боїться пилу та вологи, оскільки має ступінь захисту IP64.

В якості процесора у OnePlus 11 встановлений самий топовий на сьогоднішній день чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який доповнюють до 16 Гбайт оперативної і до 512 Гбайт вбудованої пам’яті. Потрійна основна камера смартфона складається з головного 50-мегапіксельного датчика в поєднанні з 32-мегапіксельною камерою з телеоб’єктивом і 48-мегапіксельним модулем з надширококутною оптикою. Крім цього в OnePlus 11 є 16-мегапіксельна селфі-камера.

Ємність батареї OnePlus 11 становить 5000 мАг. Потужність швидкої дротової зарядки досягає 100 Вт, а бездротової – 80 Вт, що дає змогу зарядити смартфон за лічені хвилини.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: