440-мегапіксельна камера вже в Galaxy S25 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung, схоже, не попрощалася з наміром випустити камеру з роздільною здатністю, що набагато перевищує поточний максимум у 200 Мп. Згідно зі свіжими даними, новий модуль вийде наступного року.

Точніше, їх буде три:

  • GN6 з роздільною здатністю 50 Мп та пікселями розміром по 1,6 мкм;
  • HP7 з роздільною здатністю 200 Мп та пікселями розміром по 0,6 мкм;
  • HU1 з роздільною здатністю 440 Мп.

Для останнього розмір пікселів невідомий, тому навіть говорити про розмір датчика можливості немає. А ось щодо інших є. Наприклад, GN6 буде більшим за GN2, оскільки останній має пікселі розміром по 1,4 мкм. А це означає, що GN6 буде більшим за 1/1,12 дюйма. Цілком можливо, це буде перший дюймовий датчик Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HP7 також буде трохи більше, ніж, наприклад, HP3, оскільки у останнього пікселі по 0,56 мкм. Тобто HP7 буде більше ніж 1/1,4 дюйма.

Також варто сказати, що ці датчики, ймовірно, надійдуть у виробництво лише ближче до кінця 2024 року, тобто у флагманах Samsung 2024 їх чекати не варто. А ось Galaxy S25 Ultra цілком може отримати цей 440-мегапіксельний датчик.

Інсайдер Revegnus, який поділився інформацією, раніше точно повідомив перші деталі про нові платформи сімейств Snapdragon 8 і Exynos і першим опублікував шпигунське фото Galaxy Z Flip5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.