Apple не випускатиме шкіряні чохли для iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела 9to5Mac підтверджують , що офіційних шкіряних чохлів від Apple для iPhone 15 цього року не буде.

Поки що неясно, чим це може бути викликано, але найбільш вірогідним поясненням може бути те, що компанія планує представити цього року новий преміальний матеріал для чохлів, який має зайняти місце шкіри.

Дуань Руї, який займається пошуком витоків, пов’язаних з Apple, у китайських соціальних мережах, сьогодні опублікував це припущення у своєму твіттері:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Я чув, що Apple не випускатиме шкіряний чохол для iPhone 15-ї серії».

У твіті не було дано жодних пояснень чи подробиць цього твердження. Однак, за словами джерел видання, вони чули те саме.

На перший погляд це дуже дивний крок з боку Apple. Компанія отримує непоганий прибуток від продажу шкіряних чохлів для iPhone, а невеликі зміни форм-фактору з року в рік призводять до того, що власникам доводиться купувати новий чохол для кожної нової моделі.

Вони також є високоприбутковими товарами для Apple. Наприклад, шкіряні чохли для iPhone 14 коштують від $59 до $129 у США.

Можливо, це рішення пов’язане з екологічними міркуваннями, оскільки шкіра має відносно високий слід вуглецю. Але навіть у цьому випадку малоймовірно, що Apple просто відмовиться брати з покупців гроші за чохли преміум-класу.

Найімовірніше пояснення, якщо вірити джерелам, полягає в тому, що компанія планує замінити шкіру на інший матеріал преміум-класу. Як зазначає сайт AZO Materials, дорогі автомобільні бренди все частіше пропонують альтернативу шкірі для оздоблення сидінь та салонів.

«Компанія Land Rover вважається лідером у галузі виробництва нешкіряних тканин та екологічної безпеки. У моделях Evoque та Velar використовується вовняно-поліефірна тканина від компанії Kvadrat.

Аналогічно, Mercedes використовує у своїх автомобілях матеріал Artico-синтетична шкіра на основі вінілу з 2003 року. [За минулі роки матеріал був удосконалений так, що власники важко відрізнити шкіру від Artico».

Навіть Ferrari пропонує альтернативу шкірі під назвою Mycro Prestige, а Tesla взагалі відмовилася від шкіри.

Найімовірніше саме цим шляхом піде і Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.