Samsung Galaxy S9 + очолив топ-10 найпотужніших смартфонів в квітні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже як цілий місяць жителі США, Європи і України мають можливість купити флагманський смартфон Samsung Galaxy S9 +, оснащений за останнім словом техніки. Цей мобільний пристрій має передове технічне оснащення, в тому числі один з найбільш потужних на ринку процесорів. Сьогодні популярний бенчмарк AuTuTu опублікував щомісячний топ-10 найпотужніших смартфонів в квітні, який виявився очолений телефоном південнокорейської корпорації.

Бенчмарк AuTuTu – це така штука, яка ставить смартфону складну задачу, а потім аналізує те, як швидко і як добре він з нею впорався. За підсумками цього йому виставляється певний бал, який можна порівнювати з таким в інших протестованих телефонах, тим самим визначаючи, як сильно вони відрізняються по продуктивності. У квітні 2018 року найбільш потужним смартфоном, за даними джерела, є Samsung Galaxy S9 +, тоді як слідом за ним, з мінімальним відривом, йде класична модель Galaxy S9.

На третьому рядку рейтингу розташувався Huawei Mate 10 Pro, а на четвертій – Mate 10. П’ятірку замикає Huawei View V10, тоді як на шостому місці опинився OnePlus 5T. Відразу після нього, на сьомий модифікації, йде OnePlus 5. Восьме і дев’яте місця зайняли Nubia Z17 і Z17s, в той час як на самій останній сходинці рейтингу опинився флагман Xiaomi Mi 6. Всі смартфони зі списку оснащені одним з наступних процесорів: Snapdragon 845, Snapdragon 835 або HiSilicon Kirin 970.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки бенчмарк AuTuTu є китайським, всі хто беруть участь в тестуванні пристрої призначені для китайського регіону. Це означає, що у флагмани Galaxy S9 і Galaxy S9 +, які очолили топ-10 найпотужніших смартфонів в квітні 2018 року, мають чіпи Snapdragon 845, а не Exynos 9810, з яким вони продаються на нашому ринку. За даними багатьох джерел, міжнародна модифікація флагманів Samsung, яку і можна купити в Україні, на 10-20% слабкіше за продуктивністю моделі для США і Китаю.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.