Samsung Galaxy S24 нарешті отримає супутниковий зв’язок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується до впровадження двосторонньої супутникової комунікаційної системи у свою нову серію смартфонів Galaxy S24.

Лі Жон-хо, міністр науки та ІКТ Південної Кореї підтвердив, що вітчизняна індустрія смартфонів готується до комерційного запуску системи супутникового зв’язку для мобільних пристроїв 5G наступного року.

Хоча чутки про те, що Samsung працює над додаванням супутникового зв’язку в смартфони Galaxy, ходили вже з 2022 року, компанія не представила цю функцію в серії Galaxy S23.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте корпорація натякнула на швидкий запуск технології і нещодавно анонсувала відповідну систему, яка дозволяє безпосередньо здійснювати двосторонню комунікацію між мобільними пристроями через супутник.

На відміну від Huawei і Apple, які представили обмежені функції супутникового зв’язку у своїх смартфонах, Samsung планує запропонувати двостороннє надсилання та приймання повідомлень, а також передачу зображень невеликого розміру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.