Ювілейні флагмани Galaxy обженуть iPhone X за кількістю інновацій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung визначилася з фінальним дизайном ювілейного флагмана Galaxy S10, презентація якого має відбутися на MWC 2019. Про це повідомило південнокорейське видання The Bell, посилаючись на джерела, близькі до планів виробника.

Майбутні флагмани Samsung не отримають кардинально новий дизайн, складаний корпус або сильно вигнутий дисплей. У них так і залишиться екран Infinity Display з рамками знизу і зверху, скляний корпус і основна камера, розташована посередині. Діагональ дисплея Galaxy S10 не зміниться в порівнянні з S9, а S10 + може отримати трохи збільшений екран.

Єдина і головна зміна в дизайні корпусу – відмова від звичного сканера відбитків пальців на задній панелі. За даними The Bell, компанія нарешті освоїла складну технологію і реалізує в ювілейному поколінні Galaxy S дактилоскопічний датчик, вбудований в AMOLED-матрицю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

сканер відбитків

З’явиться і новий спосіб розблокування гаджетів – 3D-сканування особи. Датчик, який відповідає за розпізнавання, буде розташований у верхній рамці на передній панелі. Повідомляється, що розробка 3D-сканера Samsung здійснювалася у співпраці з компанією Mantis Vision і ізраїльським стартапом Woodgate.

Інформація про технічні характеристики флагманських Galaxy S10 і S10 + залишається невідома і, ймовірно, ще може бути не затверджена компанією. Виробництво пристроїв почнеться в листопаді цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.