Samsung затвердила дизайн Galaxy S10. Чого слід очікувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший місяць продажів Galaxy S9 / S9 + вже позаду, а значить, саме час для свіжих подробиць про наступне покоління флагманів Samsung. За даними корейських видань, в «ювілейному» Galaxy S10 компанія вирішила обійтися без кардинальних змін в дизайні.

Чутки про складаний флагман не підтвердилися. У підрозділі Samsung Display вже отримали специфікації екранів, і це знову будуть витягнуті панелі Infinity Display без вирізів. Діагональ збільшиться буквально на соті частки дюйма: стандартний Galaxy S10 отримає 5.8-дюймовий, а великий Galaxy S10 Plus – 6.3-дюймовий дисплей проти 5.77 і 6.22 дюйма у попередників.

Масове виробництво дисплеїв почнеться в листопаді. Сканер відбитків пальців буде вбудований в екран. З чуток, зараз Samsung тестує сенсори Qualcomm, Synaptics і тайванської Aegis Tech.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним нововведенням стане 3D-камера. Розробка ізраїльського стартапу Mantis Vision дозволяє сканувати простір і створювати тривимірні моделі об’єктів. Виробництвом камери нового покоління займеться компанія Namuga.

Інші джерела також повідомляють про фірмовий 10-нанометровий чіпі Exynos 9820 і міцній рамці корпусу з нового сплаву алюмінію і магнію Metal 12 .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.