Що покаже Apple у вересні – не тільки нові iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головна презентація Apple відбудеться вже наступного місяця. Розповідаємо про пристрої, які будуть представлені у вересні 2023 року.

Абсолютно точно на вересневій презентації будуть показані смартфони покоління iPhone 15. Також висока ймовірність анонсу нового розумного годинника Apple Watch, планшетів iPad і деяких інших пристроїв.

1. Лінійка iPhone 15

Судячи з інсайдів, знову йдеться про чотири моделі – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Ключові нововведення – поліпшені камери, титанові корпуси у преміальних моделей, заміна застарілого порту Lightning на USB Type-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Розумний годинник Apple Watch Series 9

Обіцяють новий процесор і помітне зростання продуктивності, а також унікальне рожеве забарвлення для дівчат. Нарешті, Apple зробить ще один крок у бік захисту екології, спростивши упаковку.

3. Apple Watch Ultra 2

Нова версія преміальних годинників Apple запропонує ще більше функцій для фанатів активного відпочинку та екстремального спорту. Новинка, імовірно, отримає збільшений дисплей і нові сенсори для відстеження стану здоров’я користувача і фізичної активності.

4. iMac 2023

Новий моноблок iMac має отримати збільшений дисплей і швидкий чип M3. Очікується, що комп’ютер матиме 30-дюймовий екран.

5. MacBook Pro 2023 року

Ноутбук MacBook Pro 2023-го року, найімовірніше, отримає чипсет M3 і 13-дюймовий дисплей.

6. Нові iPad

Які саме iPad оновлять, невідомо. Але є ймовірність, що Apple випустить одразу три нові планшети – базовий, компактний mini і преміальний Pro.

Імовірність анонсу інших продуктів не така велика, але не виключена:

  • Бездротові навушники AirPods 4
  • Mac mini з чипом M2
  • Apple TV нового покоління

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.