Galaxy S9 обійшов iPhone X в топі найкращих смартфонів за версією Consumer Reports

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт Consumer Reports опублікував список кращих смартфонів, існуючих на ринку. Переможцем, як не дивно, став Galaxy S9, а ось дітище Apple сильно відстає.

Смартфони розташувалися в топі наступним чином: корейські флагмани Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + посіли перше місце, заробивши по 81 балу. За ними слідують торішні пристрої компанії Galaxy S8, Galaxy S8 Active і Galaxy S8 Plus, заробивши по 79 балів. 

Гаджети Apple в першу п’ятірку не увійшли. iPhone 8 Plus і iPhone 8 посіли шосте і сьоме місце відповідно, а iPhone X зовсім виявився на восьмому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S9 завоював лідерство завдяки ряду важливих характеристик. Наприклад, своєю стійкості. Смартфон пережив 100 падінь в тесті на «витривалість». Також пристрій похвалили за хорошу якість звучання стереодинамиков і наявність 3,5-міліметрового роз’єму для навушників. 

При цьому Річард Фіск, протестував гаджети і склав рейтинг, зазначив, що вибір смартфона повністю залежить від особистих переваг.

Проте сайту Consumer Reports складно довіряти. До виходу Galaxy S9 перші три позиції займали пристрої Apple, і iPhone X розташовувався на першому місці. Чому корейські телефони, в тому числі і торішні, вибилися вперед, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.