Коли вийде нова лінійка смартфонів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Samsung не припиняють роботу над випуском нових смартфонів. У найближчому майбутньому ми зможемо побачити і навіть потримати в руках серію пристроїв Galaxy S24, а також нове покоління Galaxy Z Fold 5. Що відомо про розробки на даний момент, коли вийдуть нові пристрої? Зібрали трохи інсайдерської та офіційної інформації.

Лінійка смартфонів Galaxy S24

Galaxy S24 найближча до виходу серія, презентацію якої можуть провести вже у 2024 році. До речі, окремі журналісти пишуть, що серія отримає назву Muse (Муза) і зовні не сильно відрізнятиметься від Galaxy S23. Зрозуміло, в цій лінійці буде повний набір моделей, зокрема: Galaxy S24, Galaxy S24 Plus і топовий флагман із приставкою Ultra. Характеристики поки ніхто не розкриває, хоча вже зрозуміло, що це будуть моделі – швидші, потужніші і з непоганими АКБ.

На тему характеристик можна фантазувати дуже багато, адже офіційно смартфони не представлені. Будемо сподіватися, що розробники зможуть позбутися проблем з камерою, які спостерігалися в моделях Galaxy S23.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий Samsung Galaxy Z Fold 5

Як показала практика, корейська компанія випускає нову лінійку Z Fold і Z Flip восени кожного року. Чи варто чекати в 2023 році випуску нової серії? Можливо, адже гнучкі моделі не сильно змінюються з покоління в покоління. Більше часу йде на адаптацію, а розробники намагаються використовувати нові фішки, щоб дивувати користувачів.

До слова, попередня лінійка Galaxy Z Fold 4 вийшла на початку серпня 2022 року. До цього моменту компанія презентувала моделі щорічно. Однак вони не сильно відрізнялися в плані “заліза”. Все ж більше уваги приділялося зовнішньому вигляду і доопрацюванню гнучкого екрану. Але є й інша інформація.

На початку червня представники компанії підтвердили, що планують представити нове покоління гнучких смартфонів влітку 2023 року. Швидше за все презентація відбудеться на базі виставки в Сеулі. Будемо чекати, а поки лише живемо чутками про характеристики моделей. Офіційних заяв немає, але є інсайдерська інформація.

Джерела в компанії запевняють, що тепер зазору між двома половинками смартфона не буде. Розробники почали використовувати нові шарніри, здатні витримувати великі навантаження. Також користувачі очікують, у новій лінійці будуть менше помітні складки, а самі дисплеї стануть міцнішими.

Взагалі, це головна проблема всіх складних пристроїв. По суті, замість скла використовується спеціальний пластик, який не здатний тримати удари і часто покривається дефектами від твердих предметів, зокрема нігтів.

Очікуємо на презентацію і віримо, що товщина нових Galaxy Z Fold зменшитися, а самі моделі стануть легшими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.