Ось як виглядає One UI 6.0 на Samsung S23 Ultra. Дуже багато змін у дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після кількох тижнів переносів та затримок компанія Samsung таки випустила першу бета-версію One UI 6.0 для флагманської серії Galaxy S23. Поки що прошивка доступна в Німеччині, Південній Кореї та США.

Оновлення One UI 6.0 на базі ОС Android 14 пропонує новий та покращений дизайн, безліч функцій та кілька інших покращень. Журналісти порталу SamMobile вже встигли протестувати бета-версію та поділитися скріншотами ключових нововведень у One UI 6.0.

Як видно на зображеннях, оболонка One UI 6 отримала новий шрифт, змінене оформлення віджету годинника на екрані блокування і трохи покращений дизайн повідомлень. Перемикачі швидких налаштувань також виглядають свіжішими і візуальнішими відповідають Android Material Design, який Google використовувала ще в Android 13. Важливо, що «Акумулятор» винесли в окремий розділ «Налаштувань». Раніше він перебував у розділі «Догляд за пристроєм».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Також компанія представила редизайн програми «Камера». Налаштування зйомки, включаючи роздільну здатність та фільтри, тепер легше знайти. У програмі «Галерея» з’явився розділ «Сюжети», де відображаються короткі історії, створені автоматично смартфоном.

Невеликі зміни торкнулися вбудованого редактора зображень, а також смайликів та інших дрібних елементів інтерфейсу.

Очікується, що фінальний реліз One UI 6.0 для серії Galaxy S23 відбудеться цієї осені.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.