iPhone 15 mini: чи з’явиться новий міні-телефон у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, головна тема поточного року пов’язана з Apple і майбутнім випуском iPhone 15. Ми надамо вам інформацію про те, чи буде в цьому році доступний iPhone 15 mini.

Найімовірніше, на найближчій презентації у вересні Apple представить чотири різні моделі iPhone 15: базову версію і дві Pro-моделі, які мають стабільну популярність упродовж кількох поколінь. Залишається питання про четверту модель. Минулого року така ситуація мала інакший вигляд: після двох міні-моделей (iPhone 12 mini і iPhone 13 mini) було представлено Plus-версію на заході, присвяченому iPhone 14 у 2022 році. Таким чином, з’явилася більша версія базового iPhone.

Найімовірніше, подібний розвиток подій можна очікувати і у випадку з iPhone 15. Це означає, що iPhone 15 mini навряд чи буде включено в лінійку. Наразі немає жодних натяків на появу нового iPhone з мініатюрним екраном. Водночас з’явилося багато чуток про майбутні iPhone 15 (Plus) і iPhone 15 Pro (Max). Таким чином, практично впевнено можна стверджувати, що нова лінійка iPhone не включатиме модель iPhone 15 mini. Весь інший асортимент, можливо, приготує нам справжній сюрприз цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча iPhone mini справляє враження, продажі не такі райдужні. Шанувальники компактних iPhone, звичайно ж, не будуть раді цим новинам. Тому що, хоча iPhone 12 mini та iPhone 13 mini заслужили наше схвалення після тестування та, як стверджується, мали непоганий попит, світові продажі виявилися занадто скромними для Apple. Можливо, саме тому рішення виключити міні-моделі з нових поколінь стало економічно виправданим кроком для Apple.

Проте, це не означає, що компактні iPhone зникнуть з ринку. Все ще існують невеликі моделі, зручні для поміщення в кишеню, включаючи iPhone 13 mini. Крім того, очікується, що розмір iPhone 15 також буде зручним. Джерела стверджують, що Apple планує використовувати екран діагоналлю 6,1 дюйма. Якщо ви не є шанувальником Apple, вам, можливо, буде цікавий огляд найкращих компактних смартфонів 2023 року, адже й інші бренди пропонують свої міні-моделі.

iPhone 15 Plus як найкращий варіант альтернативи?

Як уже зазначалося, у 2022 році Apple внесла зміни до свого асортименту, замінивши модель iPhone з 5,4-дюймовим дисплеєм на версію Plus з екраном у 6,7 дюймів. Фізичні розміри iPhone 14 Plus такі ж, як у iPhone 14 Pro Max. Проте, новий варіант не зумів позбутися деякої непопулярності свого попередника. Чутки говорять, що і Plus-моделі також не вдалося завоювати серця користувачів так, як це зробив iPhone 14 Pro, який став бестселером.

З огляду на це, якщо аналогічна ситуація повториться у 2023 році, ми не виключаємо ймовірність того, що Apple може переглянути свою стратегію щодо своєї четвертої моделі. І, можливо, у штаб-квартирі в Купертіно дійдуть висновку, що варто ще раз спробувати запропонувати iPhone 16 mini.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.