Топ-5 найкращих смартфонів до 10 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 20К зараз цілком можна купити непоганий Android-смартфон. Щоправда в основному в цьому сегменті рулять китайські виробники, які штурмують наш ринок телефонами з флагманськими фішками.

Ми вибрали найкращі апарати, до яких варто придивитися наприкінці літа 2023-го.

Найпотужніший: Infinix Note 30

Недорога модель з потужним процесором MediaTek Helio G99, який можна активно використовувати в іграх. Пам’яті тут теж не пошкодували – 8 Гбайт ОЗП і 256 Гбайт на накопичувачі. З додаткових фішок – слот під карту-пам’яті, який не забирає місця у другої сім-карти, стереодинаміки від JBL, прозорий силіконовий чохол і скло в комплекті, значна діагональ 6,78 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шикарна автономність: Tecno Pova 5

Відмітна фішка апарату – жирна батарейка ємністю 6000 мАгод, якої немає в інших смартфонів у цьому класі. Є і швидка зарядка: за допомогою адаптера потужністю 45 Вт девайс можна зарядити на 100% за годину. Процесор Helio G99 не дуже потужний, але економно витрачає енергію. З пам’яттю тут усе дуже добре – 8/256 Гбайт. Дизайн у девайса футуристичний, але камера на 50 мегапікселів доволі посередня.

Найкраща камера: Samsung Galaxy A24

Тут, як і в Pova 5, теж стоїть основна 50-мегапіксельна камера, але як же добре вона знімає! Є навіть режим оптичної стабілізації і нічна зйомка. Присутній ультраширококутний модуль, який дає змогу робити панорамні фотографії. Традиційно субфлагман від Samsung має AMOLED-екран, батарею на 500 мАг. Слабка сторона – пластикова задня панель, яка досить швидко дряпається.

Оптимальний варіант: Xiaomi Poco X5 5G

Експерти назвали цей пристрій моделлю, яка майже не має слабких місць. Тут яскравий і соковитий OLED-дисплей із частотою 120 Гц, стильна матова задня поверхня, оптимальний чип Qualcomm Snapdragon 695, адекватні 6/128 Гбайт, камера з ШІ-режимом та акумулятор на 5000 мАг.

Виглядає дорого: Honor Magic 4 Lite 5G

Модель насамперед виділяється дизайном – плавні рамки, великий круглий модуль камери, найбільший дисплей серед смартфонів у цій добірці (6,81-дюймова IPS-матриця). Апарат отримав процесор Qualcomm Snapdragon 695, 6/128 Гбайт пам’яті, камеру з основним модулем на 48 мегапікселів. Батарея має ємність 4800 мАг, швидка зарядка – найпотужніша серед конкурентних моделей, акумулятор може заряджатися з адаптером на 66 Вт (за 30 хвилин – на 80%).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.