Передзамовлення складних Samsung Galaxy Z Flip 5 і Fold 5 поставили рекорд

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новітні складні смартфони Samsung – Galaxy Z Flip5 і Galaxy Z Fold5 – викликали великий резонанс у Південній Кореї. Попередні замовлення на них почалися 1 серпня, і реакція на них була винятково позитивною, побивши рекорди, встановлені їхніми попередниками. У межах кампанії на обидва пристрої вже було оформлено понад 1 млн замовлень, що перевищило попередній рекорд у 970 000 замовлень на моделі 2022 року.

Реклама

Цікаво, що Galaxy Z Flip5 зайняв лідируючу позицію, склавши близько 70% від загального числа замовлених пристроїв. Це краще, ніж у торішнього Galaxy Z Flip4, на який припало 60% попередніх замовлень. Модель Z Flip5 зібрала 714 000 замовлень, тоді як Fold5 відстає від неї з 306 000 попередньо замовлених пристроїв.

А ось “горизонтальний” Fold5 не викликав такого ж інтересу, як його попередник. На модель Fold4 було отримано 388 000 попередніх замовлень.

Привабливість Galaxy Z Flip5 цілком зрозуміла – він, як мінімум, вирізняється збільшеним зовнішнім екраном, що значно підвищує зручність використання порівняно з попередниками.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ