Categories: Смартфони

Huawei P20 і P20 Pro б’ють рекорди продажів

Share

Керівництво Huawei ось уже як кілька років переслідує одну мету – обігнати Samsung за кількістю продаваних смартфонів на світовому ринку, тим самим зробивши китайську корпорацію найбільшим виробником телефонів в світі. Для цього використовується агресивна політика просування, яка передбачає випуск десятків моделей мобільних пристроїв з різних цінових категорій щорічно. Зовсім недавно, буквально днями, у багатьох країнах світу почалися продажі смартфонів Huawei P20 і P20 Pro, які б’ють рекорди продажів.

Сьогодні, 17 квітня, гендиректор Huawei Рен Женфей розповів про те, що за перші 10 секунд початку збору замовлень на смартфони P20 і P20 Pro, на них було оформлено понад 100 000 замовлень на загальну суму в $ 15 млн доларів або ж 100 млн юанів. Йдеться тільки про китайський ринок, і це найкращий результат за всю історію бренду, яким керівництво компанії і її інвестори дуже задоволені.

Такий успіх Huawei P20 і P20 Pro на внутрішньому ринку виробника є гарантом того, що новинки виявляться вкрай цікавими жителям України, Європи та інших регіонів світу, де їх можна буде купити. Справа в тому, що на китайському ринку найбільша конкуренція, тому якщо телефони домагаються успіху там, вони гарантовано виявляються вкрай популярними і за його межами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, вже через кілька тижнів керівництво Huawei повідає про те, що смартфони P20 і P20 Pro продалися дуже великим тиражем, назвавши конкретні цифри. Успіх новинок гарантує збільшення частки присутності на ринку мобільних пристроїв, але що найважливіше – він сприяє розширенню бази фанатів, які на довгі роки стане шанувальниками лінійки телефонів P.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024