Оголошено дату виходу OnePlus Ace 2 Pro. Це звір із 24 ГБ ОЗП і 1 ТБ пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus представила свій останній смартфон Nord 3 на початку липня, а наприкінці літа хотіла випустити перший флагман із гнучким дисплеєм – але, зважаючи на все, цей проект затягується. Замість нього компанія анонсувала надпотужний смартфон із класичним дизайном, який отримає назву Ace 2 Pro .

Дата виходу OnePlus Ace 2 Pro

Офіційний акаунт виробника в соцмережі Weibo опублікував запрошення на прем’єру новинки 16 серпня.

Смартфон має розширити модельний ряд OnePlus Ace, який продається виключно у Китаї. Однак цілком ймовірно, що він з’явиться на глобальному ринку під іншою назвою, адже згаданий OnePlus Nord 3 – це лише перейменований OnePlus Ace 2V.

Чому на нього варто чекати? Тому що це буде справжній монстр продуктивності. На нещодавньому заході China Joy у Шанхаї компанія підтвердила, що телефон працюватиме на розігнаній версії чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який доповнять унікальною системою охолодження. Загальна площа охолоджуючих матеріалів складає 91.4 мм², що, за словами OnePlus, забезпечить зниження температури під навантаженням до 14.4°C порівняно з конкурентами (з ким саме порівнювали апарат не вказували).

Про те, що OnePlus Ace 2 Pro буде справді потужним пристроєм, говорять і результати тесту AnTuTu, де передсерійний зразок набрав 1733703 бали. Це майже на 1000 тисяч більше, ніж у поточного лідера RedMagic 8S Pro. Згідно з бенчмарком, у новинці використовуються найшвидші чіпи пам’яті LPDDR5X та UFS 4.0, а екран підтримує частоту оновлення 120 Гц.

На опублікованих промо-постерах видно, що сюрпризів по дизайну не планується – компанія використовуватиме шасі флагманського OnePlus 11. Основну камеру збудували на 50-мегапіксельному сенсорі розміром 1/1.56″ з OIS. Логотип Hasselblad на оптиці немає, так що можливо фотографувати новинка буде гірше основного флагмана. Скільки коштуватиме смартфон поки невідомо.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.