Xiaomi Mi A2 все ближче і ближче, виробник змінює зовнішній вигляд смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єра Xiaomi Mi A2 запланована на 25 квітня, але вже зараз ми знаємо про цей смартфон багато. Яких характеристик очікувати?


Xiaomi Mi A2 постер
Xiaomi Mi A2 постер

Не буду приховувати, що Xiaomi Mi A1 – це дуже вдалий смартфон, який заробив на нашому ринку (і не тільки) більшої популярності. Наступник також не повинен скаржитися на відсутність інтересу. З’являються про нього інформація виглядають оптимістично.

Xiaomi Mi A2

Виробник вже кілька днів тому підтвердив, що прем’єра Xiaomi Mi А2 відбудеться 25 квітня. У мережі можна зустріти його також під ім’ям Xiaomi Mi 6X. Але нам цікавіше міжнародна версія Xiaomi Mi A2, яка буде у нас продаватися.

Розвіяні були сумніви з приводу зовнішнього вигляду Xiaomi Mi A2, а точніше його задній панелі. Щодо попередника, ми зможемо говорити про помітні зміни. Смартфон отримав модуль подвійний камери (20 Мп + 8 Мп) в вертикальному положенні. На фронті буде одиночна камера 20 Мп, а корпус повинен бути металевим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що з характеристиками Xiaomi Mi A2

Смартфон Xiaomi Mi А2 так само, як і попередник, приєднатися до програми Android One (чистий Android 8.1 Oreo) і при цьому запропонує 5,99-дюймовий дисплей Full HD + і значні ресурси пам’яті – 4 Гб RAM + 64 Гб, 6 Гб оперативної пам’яті + 64 Гб і 6 Гб оперативної пам’яті + 128 Гб.

В контексті процесора ми отримаємо систему Qualcomm Snapdragon 626, хоча деякі джерела припускають, що це буде 660 лінійка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.