Чи варто купувати складаний Google Pixel Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу Tech Spurt розповів про основні характеристики складного смартфона Google Pixel Fold і перевірив його на ділі.

Google Pixel Fold – це перша спроба компанії створити гнучкий смартфон. Зовнішній дисплей у нього компактний – 5,8 дюйма. За габаритами пристрій дуже нагадує Asus Zenfone 10. Незважаючи на це, складаний Pixel важить 283 г. Також він дуже слизький через скляний корпус.

Працює новинка на стандартній версії Android 13. Також у смартфона є датчик відбитків, вбудований у кнопку розблокування. Розблокування за обличчям працює при цьому тільки при використанні зовнішньої камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішній екран також може похвалитися частотою оновлення 120 Гц. За необхідності ви можете згинати апарат під будь-яким кутом, і він залишатиметься в цьому положенні. Це зручно, коли ви дивитеся якесь відео.

Внутрішній дисплей має діагональ 7,6 дюйма і частоту оновлення 120 Гц. Крім того, внутрішній екран сам по собі не дуже яскравий.

Не всі додатки, на жаль, ще оптимізовані під внутрішній екран Google Pixel Fold. Наприклад, незручно буде користуватися Twitter (X), Deezer. Але також ви можете запустити одночасно два застосунки: по одному – у кожній частині екрана.

На Google Pixel Fold стоїть процесор Tensor G2 з 12 ГБ оперативної пам’яті. При повсякденному використанні система працює швидко і плавно. Також ви зможете грати на ньому у вимогливі ігри з найвищою графікою.

Обсяг акумулятора у нового складного смартфона – 4800 мА*год. Ведучому вдалося повністю розрядити телефон всього за 4 години. Для повної зарядки вам буде потрібно при цьому години 2. Разом з тим Google Pixel Fold підтримує бездротову зарядку.

Google Pixel Fold також може похвалитися найкращою камерою, встановленою на складному телефоні. Фронтальна камера на зовнішньому екрані має роздільну здатність 9,5 МП, внутрішня камера на великому екрані – 8 МП, задні об’єктиви – основний з оптичною стабілізацією (48 МП), телефотооб’єктив (з 5-кратним зумом), надширококутний. З прикладами фотографій ви можете ознайомитися вище.

Відео записувати на основну камеру ви зможете в 4К. Щоправда, все-таки за якістю воно поступатиметься апаратам Samsung і iPhone. Особливо при поганому освітленні.

Висновок

За словами ведучого, смартфон Google Pixel Fold виявився в роботі напрочуд хорошим. У нього відмінне апаратне забезпечення, а ось програмне потребує деяких коригувань. Також він сам по собі досить великий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.