Останній рейтинг найпотужніших смартфонів за версією AnTuTu. ТОП-10 флагманів і середнього класу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда AnTuTu опублікувала свіжий рейтинг найпотужніших Android-смартфонів за підсумками липня 2023 року. До нього увійшли і флагмани, і середній клас, доступний на ринку Китаю. Які моделі потрапили в ТОП-10 цього разу?

Останній рейтинг найпотужніших смартфонів за версією AnTuTu

На першому місці опинився ігровий флагман REDMAGIC 8S Pro, з результатом 1 633 002 бали він випередив iQOO 11S, який має на 4 ГБ оперативної пам’яті більше. Закриває подіум vivo X90 Pro+. Також поріг у 1.6 млн балів зумів подолати смартфон із четвертого місця – йдеться про iQOO 11 Pro. Усі інші моделі набрали менше, але їхні результати все одно вражають.

Ви напевно помітили, що переважна більшість смартфонів (дев’ять з десяти) мають на борту процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, а REDMAGIC 8S Pro використовує його “розігнану” версію, як у Galaxy S23 . Єдина родзинка – це vivo X90s на базі MediaTek Dimensity 9200+, яким також буде оснащуватися прийдешній Redmi K60 Ultra (на міжнародний ринок він поїде як Xiaomi 13T Pro).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що серйозних змін немає, але ми очікуємо більш запеклої боротьби за перше місце в міру виходу більшої кількості смартфонів з “розігнаним” Snapdragon 8 Gen 2.

Список найпотужніших Android-смартфонів середнього класу

AnTuTu також підготував рейтинг найпродуктивніших смартфонів за межами флагманського сегмента. Лідером виявився Redmi Note 12 Turbo, який доступний на глобальному ринку як POCO F5, хоча і не в топовій конфігурації 16 ГБ + 1 ТБ. Друге місце посідає realme GT Neo 5 SE, а третє iQOO Neo 5 SE, але перші два смартфони на Spandragon 7+ Gen 2 його сильно обходять. Різниця між другим і третім місцем становить понад 181 000 “папуг”

Втім, це не змінює того факту, що ТОП-10 в основному займають пристрої з процесорами MediaTek Dimensity серії 8xxx. Цілих вісім із десяти моделей мають його на борту. Це показує, що виробники неохоче використовують топові чипи Qualcomm у середньому ціновому сегменті, на відміну від флагманів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.