Названо смартфони Samsung, яких позбавлять Android 14

SamMobile: смартфон Samsung Galaxy S20 позбавлять оновлення до Android 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька популярних моделей смартфонів Samsung Galaxy не отримають оновлення до нової операційної системи Android 14 від Google. Про це повідомляє SamMobile.

До списку тих смартфонів, для яких Android 13 стане останнім великим оновленням ОС, увійшли Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ і Galaxy S20 Ultra.

Також в оновленні відмовили Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra. Оновлення до Android 14 позбавлять і минулі версії складних смартфонів компанії – Samsung Galaxy Z Flip (LTE/5G) і Samsung Galaxy Z Fold 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не отримають Android 14 і фірмову оболонку One UI 6.0 і такі смартфони, як Samsung Galaxy A22 (LTE/5G), Samsung Galaxy A32 (LTE/5G), Samsung Galaxy A51 і Samsung Galaxy A71.

До переліку потрапили і планшети від південнокорейської компанії: Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A7 Lite, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020), Samsung Galaxy Tab S7 і Galaxy Tab S7+.

Усі перераховані пристрої продовжать отримувати лише виправлення безпеки для усунення вразливостей, які можуть потенційно використовуватися хакерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.