Реальний тест надійності Motorola Razr 40 Ultra і Samsung Galaxy Z Flip5. Який смартфон вижив

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони зі складними екранами з’явилися вже давно, але питання до їхньої надійності є й досі. Блогери з різних куточків світу час від часу беруться перевірити нові моделі на міцність. Зазвичай для цього збирають роботизовані системи, які безперервно складають пристрої до поломки екрана. Але ютубер із ніком Mrkeybrd вирішив вирішив наблизити випробування новеньких Motorola Razr 40 Ultra та Samsung Galaxy Z Flip5 до реальних умов.

Він запросив своїх знайомих і змусив їх відкривати і закривати гаджети без зупинки. Сам же запустив стрім на YouTube, щоб будь-хто міг спостерігати за тим, що відбувається, у прямому ефірі.

Тест надійності в режимі онлайн

Розпочалася трансляція ще 2-го серпня і триває досі, хоча переможець був відомий уже на третій день. Першим не витримав екран Motorola Razr 40 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми з шарніром у Moto виникли вже на 43.8 тисячі складань – телефон перестав до кінця закриватися. А на позначці в 126.3 складань дисплей просто вийшов з ладу, судячи з усього, перетерся шлейф, що з’єднує OLED-панель з материнською платою.

На лічильниках показано кількість успішних складань.

Samsung Galaxy Z Flip5 проявив себе набагато краще. Невеликі проблеми з шарніром виникли тільки на 223 тисячі складань, але це ніяк не позначилося на працездатності смартфона в цілому. Він досі функціонує, а отже, стрім триває. Стежити за випробуванням і дізнатися, наскільки вистачить шарніра Flip5, можна на цьому відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.