Google звернулася до користувачів iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках своєї останньої рекламної кампанії Google робить сміливий крок, щоб переконати власників iPhone перейти на Android. Технологічний гігант назвав серію роликів на YouTube “It’s all good with Google on Android”, роблячи акцент на ключових областях.

Десь Google робить акцент на конфіденційності та безпеці, пропонуючи функцію Play Protect, яка сканує додатки на наявність шкідливих програм і забезпечує проактивний захист.

Кампанія також наголошує на простоті перенесення даних, запевняючи користувачів, що під час переходу на Android все, включно з фотографіями, файлами, контактами та додатками, буде в безпеці. Нарешті, Google пропагує сумісність пристроїв, наголошуючи, що телефони на базі Android легко підключаються до різних пристроїв і колонок “розумного будинку”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці кожного відеоролика після напису “Переключись і роби більше” демонструються різні пристрої на базі Android – від моделей Samsung Galaxy до варіантів Google Pixel.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.