Причина чому Samsung Galaxy S23 Ultra позбувся запису відео 8K з високим бітрейтом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung відмінно почали цей рік із серією Galaxy S23, пропонуючи відмінний дизайн, хороші камери, стабільну продуктивність і тривалий час автономної роботи. Смартфон зробив кілька невеликих, але значущих поліпшень у різних аспектах, включно з якістю запису відео 8K. Проте, компанія, схоже, відмовилася від однієї функції, пов’язаної з відео 8K.

Згідно з кількома повідомленнями, Samsung відключила опцію High Bitrate Videos в режимі запису відео 8K. Кілька користувачів Galaxy S23 Ultra повідомляють, що ця функція була доступна під час запуску, але зникла після встановлення оновлення безпеки за червень 2023 року. Прямо зараз параметр “Відео з високим бітрейтом” неактивний у розділі налаштувань програми “Камера”. Ви можете знайти цю функцію в розділі “Додаткові параметри відео” в налаштуваннях камери.

Samsung назвала причину, через яку вона відключила функцію запису відео 8K з високим бітрейтом на Galaxy S23 Ultra. На форумі Samsung Members людина, що відповідає за розробку камери, повідомила, що функція відео з високим бітрейтом споживає багато ресурсів (пам’яті та обробки). Тому компанія вирішила тимчасово видалити цю функцію. Samsung не повідомила, чи планує вона повернути цю функцію в Galaxy S23 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.