Samsung Galaxy S24, S24+ матимуть тонші рамки та екран LTPO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли літній Galaxy Unpacked офіційно закінчено, прийшов час розповісти деякі новини про серію Galaxy S24. Раніше цього тижня стало відомо, що Samsung випустить Exynos-версії телефонів серії Galaxy S24 в Європі та деяких азіатських країнах. Тепер з’явилася деяка важлива інформація про екрани серії Galaxy S24.

За словами інсайдера Ice Universe, Galaxy S24 і Galaxy S24+ зазнають деяких змін у дизайні, а телефони матимуть тонші рамки, ніж у Galaxy S23 і Galaxy S23+. Він також заявив, що Galaxy S24 і Galaxy S24+ матимуть OLED-панелі LTPO, яких немає у їхніх попередників. Екрани LTPO пропонують змінну частоту оновлення від 1 до 120 Гц, підвищуючи енергоефективність і час автономної роботи.

Samsung також збільшила ємність акумулятора Galaxy S24+. Вчора стало відомо, що Galaxy S24+ має акумулятор ємністю 4900 мАг, що на 100 мАг більше, ніж у Galaxy S23+ з акумулятором ємністю 4800 мАг. Поєднання більш енергоефективного екрана, більш енергоефективного процесора і трохи більшої батареї може збільшити час автономної роботи Galaxy S24+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Galaxy S24 Ultra отримає дизайн, який загалом схожий на Galaxy S23 Ultra, а значить уже зараз можна готуватися до ниття про те, що S24 Ultra нудний.

Телефон також може отримати титановий корпус, що забезпечує більш високу міцність, хоча тут я б посперечався, але окей, почекаємо більш точної інформації. Очікується, що в Galaxy S24 Ultra буде використовуватися той самий 200-мегапіксельний датчик камери ISOCELL HP2, що і в Galaxy S23 Ultra. Майбутній телефон може мати модернізований телеоб’єктив із 5-кратним оптичним зумом (порівняно з 3-кратним).

Що стосується батареї, згідно з сертифікатами Dekra, батарея Galaxy S24 Ultra має номінальну ємність 4855 мАг. Для контексту, поточний Galaxy S23 Ultra має ту саму номінальну ємність акумулятора 4855 мАгод, що й Galaxy S24 Ultra. Samsung дала флагману 2023 року типову оцінку 5000 мАг, що може означати, що компанія зробить те ж саме для Galaxy S24 Ultra.

По суті, висновок полягає в тому, що Galaxy S24+ може отримати оновлення батареї і запропонувати більш високу автономність на одному заряді, ніж Galaxy S23+. Але поки невідомо, чи отримає базова модель S24 такий самий апгрейд, як і Plus, хоча останніми роками ці моделі максимально наблизилися за специфікаціями, тож я думаю, це цілком можливо.

Ми отримаємо більше інформації про Galaxy S24 ближче до його запуску, який очікується на початку 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.