Рейтинг найкращих Android-смартфонів за липень місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У липні на ринку смартфонів було відносно тихо. Однак знаменитий бенчмарк AnTuTu продовжує свою роботу. Так, команда додатка випустила новий рейтинг Android-смартфонів за липень цього року, де Red Magic 8S Pro знову посів перше місце із середнім результатом 163 3002 бали.

Вражаюча продуктивність Red Magic 8S Pro пояснюється, зокрема, наявністю в ньому сучасного процесора Snapdragon 8Gen2.

На другому місці перебуває iQOO 11S із середнім балом 162,9470, а на третьому – vivo X90 Pro+ із середнім балом 161,1508.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо не брати категорію преміальних смартфонів, то тут лідирують Redmi Note 12 Turbo і Realme GT Neo5 SE, набравши дуже схожі бали. Третє місце в цьому сегменті посів iQOO Neo7 SE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.