Власники iPhone 14 скаржаться на надшвидку деградацію акумуляторів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарги на швидку деградацію акумуляторів в iPhone ми чуємо не вперше. І зазвичай у таких випадках йдеться про відносно старі моделі “яблучних” смартфонів. Але, схоже, проблема не обійшла стороною і нові. Багато власників iPhone 14 і 14 Pro скаржаться на стрімку втрату ємності батарей.

Лінійка iPhone 14 вийшла 16 вересня 2022 року. Не минуло й 11-и місяців, а акумулятори гаджетів уже демонструють 90% від максимальної ємності і нижче. Мінімальний з усіх показників просідання, якими ділилися власники – 87%. Але ж смартфону немає навіть року.

iOS влаштована так, що коли рівень залишкової ємності батареї iPhone опускається нижче 80%, система починає регулярно нагадувати користувачеві про необхідність її заміни. При цьому автономність смартфона серйозно погіршується, навіть із сучасним процесором A16 Bionic за активної експлуатації його може не вистачати на повноцінний робочий день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причини такої швидкої деградації акумуляторів називають різні. Основні версії – занадто спекотне літо в різних частинах світу і банальний заводський брак. Ймовірно, зовсім скоро власникам iPhone 14 і iPhone 14 Pro доведеться масово міняти батареї, ну або переходити на iPhone 15, анонс якого відбудеться у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.