Apple хоче зменшити товщину рамок у наступних моделях iPad до рівня iPhone 15 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Для цього постачальникам доведеться напружитися і використовувати технологій лиття дисплеїв під низьким тиском LIPO.

Реклама

За словами журналіста Bloomberg Марка Гурмана, Apple зменшить рамки навколо дисплея в моделях iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max з 2,2 мм до 1,5 мм, використовуючи спеціальний виробничий процес. Слідом за цим компанія займеться редизайном майбутніх iPad.

Гурман стверджує, що Apple просить постачальників використовувати лиття під низьким тиском або LIPO, щоб зменшити розмір рамки дисплея на iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Якщо компанія зможе подолати заявлені виробничі проблеми, то iPhone 15 Pro отримає найтонші рамки навколо дисплея серед усіх смартфонів, представлених зараз на ринку.

Варто зазначити, що в Apple вже є досвід використання дисплеїв LIPO у смарт-годинниках, починаючи з Apple Watch Series 7. До слова, це дало змогу збільшити діагональ дисплея, не збільшуючи габарити пристрою. Цікаво було б подивитися, як це реалізують в iPad, оскільки рамки в цій категорії продуктів зараз просто непробачно величезні за мірками 2023 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: