Samsung буде копіювати iPhone X?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung розглядає різні варіанти для наступних поколінь смартфонів. В даний час багато виробників копіюють дизайн, який ввів iPhone X. Можливо, що Корейці також це зроблять.

Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus не є копією iPhone X. Але дизайн Apple практикують все більше і більше виробників. Корейці поставили на перевірений дизайн рік тому. Можливо, що довго це не триватиме і компанія, в кінці кінців, також почне використовувати в своїх смартфонах екрани з заглибленнями у верхній частині.

Samsung виріз
Samsung виріз

Samsung запатентував запатентував різний дизайн смартфонів, в тому числі і дизайн з верхнім вирізом. Приклади ви можете побачити нижче. Іншим, більш цікавим варіантом, є екран без будь-яких відступів, але, що покриває майже всю передню панель, що ви бачите ще нижче.

Самсунг екран
Samsung екран

Згадаймо, що це всього лише патенти і це зовсім поки не нічого не означає на практиці. Samsung, звичайно, бере до уваги різні концепції.

Виробник зараз працює над складним смартфоном, який будується вже кілька років. Корейці вірять, що цей пристрій буде готовий до виходу на ринок в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.